Brood





Frederik hecht grote waarde aan kwaliteit en streeft er voortdurend naar om de beste grondstoffen te vinden. Zijn motto "Starten van echte boter, water, eieren en bloem!" onderstreept zijn toewijding hieraan. Hij gaat daarom steeds op zoek naar lokale telers die dezelfde passie voor hun vak delen. Door te kiezen voor de korte keten, kan Frederik verse producten van topkwaliteit garanderen.

Naast kwaliteit staat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Een warme begroeting, een vriendelijk gebaar, wie wordt daar nu niet blij van?

Met de juiste ingrediënten, een vleugje passie en een glimlach zorgen we voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

Voor onze selectie granen en bloem vertrouwen we op een familiebedrijf dat al 150 jaar actief is in België, evenals op onze buren in Frankrijk. Zij selecteren met grote zorg de beste producten om aan onze behoeften te voldoen.




Brood

Frederik hecht grote waarde aan kwaliteit en streeft er voortdurend naar om de beste grondstoffen te vinden. Zijn motto "Starten van echte boter, water, eieren en bloem!" onderstreept zijn toewijding hieraan. Hij gaat daarom steeds op zoek naar lokale telers die dezelfde passie voor hun vak delen. Door te kiezen voor de korte keten, kan Frederik verse producten van topkwaliteit garanderen.

Naast kwaliteit staat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Een warme begroeting, een vriendelijk gebaar, wie wordt daar nu niet blij van?

Met de juiste ingrediënten, een vleugje passie en een glimlach zorgen we voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

Voor onze selectie granen en bloem vertrouwen we op een familiebedrijf dat al 150 jaar actief is in België, evenals op onze buren in Frankrijk. Zij selecteren met grote zorg de beste producten om aan onze behoeften te voldoen.



























































Frederik met taart





Met een hart vol passie voor de bakkersambacht wist Frederik al op jonge leeftijd: "Ik wil bakker worden!" Op elfjarige leeftijd bracht een vakantie bij bakkerij Govaert in Antwerpen hem in contact met de wereld van het bakken. Sedertdien is zijn overtuiging alleen maar sterker geworden.

Na het afronden van zijn algemene opleiding kon hij eindelijk zijn droom najagen. Hij begon zijn opleiding aan de gerenommeerde bakkersschool "Ter Groene Poorte" in Brugge en werkte in zijn vrije tijd bij verschillende banketbakkers in Brugge. Na zijn opleiding trok hij naar Parijs, waar hij extra ervaring opdeed bij de befaamde patissiers Fauchon en Gérard Mullot. Vervolgens sloot hij zich aan bij het team van de bekende Brusselse patissier Debailleul. Later trad hij toe tot het team van grootmeester Luc Devriese van atelier Lucas in Knokke, waar hij gedurende acht jaar alle facetten van het vak leerde beheersen.

In 1999 ging hij de uitdaging aan en richtte hij Bakkerij Van Oost op. Nu, meer dan 25 jaar later, blijft hij samen met een toegewijd team met dezelfde passie dagverse, overheerlijke ambachtelijke broodjes, pistolets, boterkoeken, taartjes, koekjes, truffels en meer maken.

Wij hopen met onze creaties uw smaakpapillen te verblijden.




Taart
Taart

Met een hart vol passie voor de bakkersambacht wist Frederik al op jonge leeftijd: "Ik wil bakker worden!" Op elfjarige leeftijd bracht een vakantie bij bakkerij Govaert in Antwerpen hem in contact met de wereld van het bakken. Sedertdien is zijn overtuiging alleen maar sterker geworden.

Na het afronden van zijn algemene opleiding kon hij eindelijk zijn droom najagen. Hij begon zijn opleiding aan de gerenommeerde bakkersschool "Ter Groene Poorte" in Brugge en werkte in zijn vrije tijd bij verschillende banketbakkers in Brugge. Na zijn opleiding trok hij naar Parijs, waar hij extra ervaring opdeed bij de befaamde patissiers Fauchon en Gérard Mullot. Vervolgens sloot hij zich aan bij het team van de bekende Brusselse patissier Debailleul. Later trad hij toe tot het team van grootmeester Luc Devriese van atelier Lucas in Knokke, waar hij gedurende acht jaar alle facetten van het vak leerde beheersen.

In 1999 ging hij de uitdaging aan en richtte hij Bakkerij Van Oost op. Nu, meer dan 25 jaar later, blijft hij samen met een toegewijd team met dezelfde passie dagverse, overheerlijke ambachtelijke broodjes, pistolets, boterkoeken, taartjes, koekjes, truffels en meer maken.

Wij hopen met onze creaties uw smaakpapillen te verblijden.


























































Gezin Van Oost






PARKEERMOGELIJKHEID
voor de winkel of op het Schoolplein om de hoek





Update cookies preferences